Valkompassen gjorde mig mer liberal

SvD erbjuder ett test inför valet = Valkompassen.

https://valkompass.tt.se/valkompassen18/index.html?&css=https://www.svd.se/mer/om/valkompassen/style.css&alt=svd

Jag har utfört testet och kom ut som liberal. Enligt staplarna har jag nästan lika stora sympatier för alla Riksdagspartier. SD borde i mitt fall ha hamnat till höger om M. Man kan ju råka sympatisera med SD i vissa enskilda frågor – som motståndet mot höghastighetsbanor. Men min avsky mot rasism och främlingsfientlighet är och förblir helt solid.

Vem minns inte när Bengt Westerberg lämnade TV-studion och soffan när företrädare för Ny Demokrati dök upp efter valet 1991. Inte att undra på att liberalerna ligger bra till i min Valkompass!

56DF2C2B-1653-4098-AAD2-B8EFFB4587E0

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: