”Riktiga” män väljer numera det tidigare omöjliga, dvs ”Impossible Whopper”

F5698154-B0EC-4342-9398-69DA31A06776

https://www.svd.se/plotsligt-blir-mannen-veganer–i-smyg

”Netflixdokumentären ”The Game changers”, producerad av bland andra James Cameron och Arnold Schwarzenegger, har på kort tid blivit en internationell succé. Flertalet hemsidor om veganism och ”plantbaserad mat” har kokat över den senaste tiden, oförberedda som de varit på de horder av hungriga män som inspirerats av dokumentärens budskap om vegankost och träning.”

”En hel del män(niskor) har slutat med kött liksom i smyg. Bakom kulisserna har det smusslats med sojabitar och havremjölk, vilket många vittnat om efter filmens genomslag.”

”Burger Kings lansering av den veganska ”Impossible Whopper” är en av företagets största succéer någonsin.”

”Hälsomedvetna välutbildade kvinnor och män, företrädelsevis i städerna, äter allt mindre kött. På landsbygden, där de besvikna männen sägs hålla till, och jakten är den sista manliga syssla som inte tagits ifrån dem, kommer nog köttet att leva kvar länge än.”

De där männen som frossar i kött är inte sällan sverigedemokrater. De kryddar anrättningen med en riktigt unken kvinnosyn och därtill en rejäl dos invandrarhat.