Jag är varken trendnisse eller trendnasse

Trender har aldrig varit min grej. Twitter försöker dock hjälpa mig på traven, men av de personer som hamnar högst på listan är det självklart bara Greta som jag omfamnar, och detta av hela mitt hjärta!

434CDF4C-2CD1-4D7F-AE13-08C0B5B68074

Hitler och Kristersson hamnar i mitt skräckkabinett, tillsammans med folkförföraren Åkesson (som har haft vett att hålla sig undan från denna listning).

Tur ändå att Kristersson har vett att hoppa av uppgiften som utdelare av stipendiet till minne av Förintelsen.

80502ADC-2037-4BB6-BCE6-467D69569C39

Allt som stinker Zyklon-B är otänkbart för mig. Jag håller mig på mils avstånd från individer och rörelser som har hämtat sitt tankegods från den fasansfulla nazismen. Att inte alla svenskar delar min uppfattning fyller mig med den yttersta vrede.

Den som tycker att det är anmärkningsvärt att svenska moderater har hamnat i dåligt sällskap är dåligt insatta i svensk historia.

Min far växte upp i Skövde. De höga militärers hem han besökte hade väggarna tapetserade med Hitlerporträtt. Att dessa militärer även var högermän råder det inget större tvivel om.