Krusningar i rumtiden

6039E72C-B16B-40B7-83BE-A58106DE7AFA

https://www.physics-astronomy.org/2018/09/scientists-believe-they-have-just_15.html

”Scientists believe they may have caught a glimpse of a parallel universe bumping up against ours.

They’ve seen hints in signals from the most distant points of the universe that suggest the fabric of our universe has been disrupted by another incredibly different universe. Their analysis may be the proof for the multiverse theory.”

Detta knuffande mellan olika universa skapar krusningar i rumtiden, signaler om att det finns ett oändligt antal världar hinsides vårt universum.

Jag skulle gärna skicka Jimmie till ett av dem, men jag tror inte att han är välkommen. Det har jag full förståelse för. Det är han heller icke i vår lilla värld, oavsett hur mycket han lismar, fjäskar och krusar.