Superspridare

Jag har lovat att inte längre plåga eventuella läsare av denna blogg med inlägg om coronaviruset.

Men det är svårt att låta bli. En kines besökte en bilfirma i Bayern (i tjänsten) i förra veckan. Tidigare idag hörde vi att en tysk anställd på denna firma insjuknat i virussjukdomen. Nu ikväll har det framkommit att ytterligare tre anställda har drabbats.

https://www.tagesschau.de/inland/coronavirus-149.html

Denne kines måste ha varit en riktig superspridare. Hur många andra han smittat under denna Tysklandsresa lär vi få ta del av under de kommande dagarna.

Att det totala antalet drabbade i hela världen skulle understiga 5.000 är ju rena lögnen. Kinas kommunistparti avslöjar inte sanningen. Antalet smittade i Kina torde i själva verket handla om över 100.000.

Bäva månde mänskligheten. Det här kan bli värre än effekterna av ett asteroidnedslag – i halvkilometersklassen!