Härlig kvällspromenad – och vi höll avstånd!

En molnbank dröjde sig kvar över Kinnekulle efter att det efterlängtade regnet hade dragit vidare österut.

På Skogshyddan sprang vi på ett gäng som ägnade sig åt vårstädning – däribland två killar som var BB-kompisar till mig och en tjej vars mormor (från Härja) var kusin med min morfar (från Velinga). Men avståndet höll vi, trots de tajta kopplingarna!

När min mor bodde på Ranliden i Falköping kom en av de båda killarna och hälsade på en kvinna som bodde i lägenheten mitt över korridoren. Denna kvinna visade sig ha en dotter som var klasskamrat med mig på 60-talet.

När han hade avverkat det besöket gick han in till min mor och pratade med henne en bra stund. De hade nog inte setts sedan de där dagarna på BB i Lidköping 1952, precis när fruntimmersveckan precis hade avverkats och tre grabbar kom till världen.

Livet är fyllt av överraskningar. Håll med om det.

90ADF4B3-0D98-4D0A-BDDD-150B79BA64E4