Fallriskprevention på hög nivå

Jag tror knappast att mina kollegor har tid med sådana aktiviteter i denna coronapräglade tid.

Men en sak är säker, faller Putin så lär inga fler kritiska ryska läkare råka falla ut genom något sjukhusfönster.

Skulle Putin däremot lyckas sitta kvar på presidentstolen i ytterligare 13 år (som han har tänkt sig) behöver en arbetsterapeut göra hembesök i Kreml – och ta med sig en sådan där tryckavlastande rohodyna.

Sitter han ända till 2046 får undersköterskorna haka på, och ta med vändschema och sänggrindar.

D7853D14-9EDE-4850-978C-C40387A8F0F6

Under de senaste två veckorna har tre läkare fallit från sjukhusfönster på olika håll i Ryssland. Två av dem har avlidit och den tredje vårdas nu på sjukhus för sina skador. De arbetade med coronasjuka och uppges ha varit kritiska till vården…