Många livsavgörande händelser sker just i Vargtimmen

Jag vaknade vid 04-tiden i morse, med ett brak. Detta efter en otäck dröm. I denna hade jag kommit in på någon sorts konferens med mina forna arbetskamrater.

Jag blev sittande mitt emot en gubbe som såg ut att vara ordentligt härjad och nedgången. Han beklagade sig över sitt öde men jag sa till honom att han absolut inte skulle försöka smita från eget ansvar för den uppkomna livssituationen. Jag var mycket skarp. Här var ingen sympati att vänta.

Men då ilsknade gubben till, for upp ur rullstolen och hämtade en lång järnstör som han svingade runt allas våra huvuden. Då började jag vifta med armen för att skydda mig och kanske andra mot en fullträff. Viftandet tog även fysisk form hos mig varvid I-Paden damp i golvet med ett brak, ledande till ett blixtsnabbt uppvaknande!

Rapports tre huvudrubriker strax efteråt

B82CF0ED-B626-4CC6-836A-AD4C787A9C15

Men som väl var, inget om en folkilsken gubbe försedd med järnrör

Och det var vid den tiden på dygnet jag föddes, och som min mor avled knappt 65 år efter det att hon hade gjort den lilla anteckningen.

CE8D67E4-173F-4BDF-9540-64825EEAFE42