Leverbluffen

Sätt sprätt på levern med detta dyra hälsokostpreparat.

Men det är betydligt klokare att bibehålla leverfunktionen genom att undvika alkoholintag.

Parkslide är en invasiv växt som ställer till med mycket elände, detta genom att t.ex. tränga in i och spränga rörledningar och husgrunder.

Låt inte en sådan växt invadera din lever.

Och ”endast en tablett om dagen”. Men då kostar en sådan tablett en 6 – 7 kronor, dvs 2.000 kr/år.

Lägg istället de pengarna på att röja bort de invasiva arter som invaderar din trädgård, dvs de otrevliga växter som på sikt, när husgrunden börjar ge vika, kan utgöra ett allvarligt hot mot din psykiska hälsa.

Den som ändå är sugen på parkslide är välkommen till Gamla Läckövägen. Där finns två bestånd som bloggaren har uppmanat stadsträdgårdsmästaren att bekämpa. Men det händer inte så mycket. Bestånden växer så det knakar. Självplock uppmuntras därför. Parkslide lär inte vara giftigt men det är tveksamt om konsumenter av densamma lever längre än de som avstår förtäring.