Helvild politisk vilde

Det är skönt att vara politisk vilde. I Lidköping är det faktiskt en nödvändighet för att överhuvudtaget härda ut som medborgare.

Centern vill t.ex. satsa på Kinnekullebanan och på cykelvägar på landsbygden. Toppenbra!

Även liberalerna vill satsa på Kinnekullebanan, plus att partiet vill bygga bostäder vid Båtgården. Helt underbart!

Och moderaterna har börjat tveka om det är en särskilt bra idé att lägga över 1.000.000.000 på ett nytt reningverk:

”Moderaternas linje är att vi nu måste dra i handbromsen. Min uppfattning är att vi inte kan gå in i en process där vi ska bygga ett reningsverk för en miljard kronor och framför allt inte med ett av de styrandes argument att få loss mark till Hamnstaden. För Hamnstaden är i min värld med blyhistorien och annat någonting som vi kan lägga åt sidan och fokusera på annat.”

Bloggaren är inne på samma linje. Det måste vara vansinnigt att leda avloppsvattnet åt fel håll och sedan låta rena det på en ny jätteanläggning inne i det som nu är orörd natur.

Och hur mycket skall det inte skövlas när alla avloppsrör skall dras genom skogen?

Att SD i Skara vill sluta med onödigt gräsklippande på kommunal mark är givetvis bra. Ängar kan vi aldrig få för mycket av.

Motsatsen gäller dock när det handlar om antalet människor som låter sig luras av sverigedemokraternas populism. Deras antal är på tok för stort, något som kan få den politiske vilden att bli fullständigt helvild.

%d bloggare gillar detta: