Bra ledare om Donald Trumps högförräderi

Stämmer inte detta väldigt bra in på det Donald Trump har ägnat sig åt:


Wikipedia: ”Högförräderi, ett förräderibrott, är en inom den straffrättsliga litteraturen – och i vissa strafflagar – använd benämning för brottsliga angrepp på statens författning, statsöverhuvudets ställning och statens område. ”

Här kommer ledaren:

https://www.svd.se/forraderi-infor-ratta

Vi kan också utgå ifrån att vidden av upproret ännu inte är känd och att mediebilden är minst sagt ofullständig, men att Biden, kongressens ledare och vice presidenten kontinuerligt hålls uppdaterade av FBI. Ju mer som sipprar ut från polis och åklagare, och förloppet analyseras via vittnesmål och filmbilder, desto värre framstår upproret. Det gäller såväl Trumps egen roll som graden av övriga initiativtagares uppsåt och planering.”

Att SD gillar Trump och hans värderingar förvånar nog ingen, men att även KD gör det är ju rent okristeligt!!

%d bloggare gillar detta: