VMA om den misskötta Strandpromenaden i Lidköping

Insändarsidan i NLT har redan tagit upp problemet med misskötseln av Strandpromenaden.

Vi har själva anmält att bräder på spångarna har legat lösa, något som faktiskt åtgärdades. Men åt det livsfarliga stupet vid Furuhäll, som omgående borde få ett skyddande staket, har ingenting gjorts.

Men nu handlar det om de partier av leden som knappt är framkomliga då de är fyllda med gyttja. Det borde vara lätt att åtgärda med ett tjockt lager bark, alternativt nya spångar.


Att vandra längs Strandpromenaden är synnerligen populärt, även bland äldre äldre. Man kan säga att det är rena folkhälsan att vandra där. Dessutom har antalet som är ute på Strandpromenaden flerdubblats nu under pandemin.


Varför segar kommungubbarna då? Hade det gått sönder en enda strålkastarlampa i (Bandy)Arenan hade den varit utbytt på stört. Men det vanligt folk ägnar sig åt är uppenbarligen lågprioriterat. Och så får det givetvis inte vara!

%d bloggare gillar detta: