Kim – multitalangen och övermänniskan

Radiosporten har gjort en intressant dokumentär om Kim Jong-il, Donald Trump och Gustav Vasa.

Angående den förre Nordkoreanske ledaren Kim Jung il – han som skall ha uppfunnit hamburgaren!!! – så var han en fena på det mesta: Han lärde sig gå när han var tre veckor, på tre år skrev han 1.500 böcker och sex operaföreställningar – och därtill lär han aldrig ha behövt gå på toaletten. Han skall också ha varit den bästa golfspelaren genom tiderna (trots att han bara spelade en enda gång)!! Under den rundan gjorde han fem hole in one och spelade 38 under par.

När fadern, den evige ledaren och statschefen Kim Il-Sung avled grät till och med fåglarna. Sådant kan bara hända i en nekrokrati (dödsstyre). Kim Il-Sung leder alltså fortfarande landet, liggande i en vacumförpackning i en jättelik glasburk.

I programmet frågas det även om Donald Trump fått sitt låga handicap (2,8) i golf genom rent fusk och om PR-geniet Gustav Vasas skidlopp är en enda stor bluff.

Trumps caddie påstås i programmet alltid se till att de golfbollar som sköts rakt ut i skogen ändå hamnar på fairway, något som denne caddie lär få bra betalt för.

Så går det till när det handlar om en megaloman individ, en människotyp som inte kan acceptera att förlora.

Sök programmet på Radiosporten Dokumentär