Manipulerade rapporter, utskällningar från Trump och dödshot från hans anhängare

Nu talar Donald Trumps medicinska rådgivare ut om kampen mot covid-19 under expresidentens tid vid makten, och att hundratusentals dödsfall hade kunnat undvikas.

https://www.dn.se/varlden/censur-utskallningar-och-dodshot-trumps-experter-talar-ut-om-kriget-mot-covid/

Ur artikeln i DN:

Rådgivarna förmedlar en bild av kaos, ständiga kursändringar och påtryckningar från en president som ville styra all information om pandemin. Och de ger en bild av ständiga gräl mellan olika läger i Trumps stab, med högljudda utskällningar och utfrysning av vissa experter.

Många av presidentens anhängare trodde, och tror än i dag, att coronaviruset var en bluff, eller en attack mot USA iscensatt av Kina – och att pandemirestriktionerna var en konspiration ledd av Demokraterna eller Bill Gates. Alla medicinska experter fick dödshot…

%d bloggare gillar detta: