EKO-reportern om den hemska tiden på Bulletin

https://www.dn.se/kultur/negar-josephi-drivkraften-bakom-bulletin-var-hatet-mot-journalistiken/

Efter att ha läst artikeln är det uppenbart att de som står bakom tidningen med detta typsnitt har en otäck agenda.

Och EKO-reportern Negar Josephi som började på Bulletin eftersom den skulle bli Sveriges svar på NYT, hon blev snart utfryst. Misstanken om att hon skulle vara PK (med ett pressetiskt synsätt) gick inte hem hos de minst sagt högerorienterade ägarna.

De fyra månader som gått sedan Negar Josephi började på Bulletin känns som flera år av konflikter och maktkamp. Det har handlat om allt utom journalistik. Men riktig, konsekvensneutral och opartisk journalistik var heller aldrig på agendan. På den stod i stället de ”sanningar” som gammelmedierna och pk-journalisterna mörklagt med hjälp av sitt pressetiska nonsens. Det var den väsentliga drivkraften bakom Bulletin: hatet mot journalistiken.

%d bloggare gillar detta: