Kan man få en kopp kaffe?

En del anser säkert att bloggaren försöker göra sig märkvärdig med alla sina inlägg. Så kan det absolut vara, men att blogga är även ett sätt för den som inte (likt den extroverte) älskar att höra sin egen röst i alla sammanhang.
Även den introverte vill visa att hen finns, men på ett mer diskret sätt.

Men huvudanledningen till många av de inlägg bloggaren gör är att få hjälp med att minnas den nya kunskap han har tagit del av. Att skriva ned sådan gör att den fastnar lite lättare uppe i skallen.

Nu till något han läste i morse i Kaffeologi-boken: Den som dricker normala mängder kaffe minskar risken för död i hjärtkärlsjukdom med hela 20-25%. Men det får absolut inte vara kokekaffe. Däremot är koffeinfritt kaffe minst lika effektivt som vanligt bryggkaffe vad gäller förmågan att skydda mot hjärtkärlkatastrofer.

%d bloggare gillar detta: