Dessvärre talar det mesta för att det finns sådana där otäcka ”UAPPAR”

Om ”oidentifierade flygfenomen”, UAP (Unidentified Aerial Phenomenon).

https://www.svd.se/ufon-pa-allas-lappar-infor-rapport

Föreställ dig en teknik som klarar mellan 6 och 700 g-krafter, som kan flyga i 21 000 kilometer i timmen, som undviker radar och som kan färdas i luft, vatten och rymden. Den har inga uppenbara tecken på drivkraft – inga vingar och ingen kontrollpanel och ändå kan den upphäva effekterna av jordens dragningskraft.

Nyligen berättade den tidigare stridspiloten Ryan Graves för CBS:s söndagsprogram ” 60 Minutes ” att han sett ”oidentifierade farkoster” utanför Virginias kust dagligen under två år, med start 2019.

Allvarligt talat, det finns bilder och inspelningar av objekt i himlen som vi inte exakt vet vad de föreställer. Så sa expresident Barack Obama nyligen, när han intervjuades om ufon och den stundande rapporten.

I april bekräftade Pentagon att foton och videos som tagits av marinanställda under 2019, som såg ut att visa triangelformade blinkande objekt som rörde sig genom molnen, var äkta.

USA:s försvarshögkvarter Pentagon har under lång tid fått rapporter om ufon. Inom kort ska en kongressrapport i ämnet läggas fram.