Ranelid har gått över gränsen. Somliga tycker säkert att han kan stanna där.

Läs och begrunda:
https://www.facebook.com/groups/294813300618828/

Tittar man på de som gillar Ranelids inlägg på Facebook verkar det mest vara bruna medborgare, dvs tvättäkta rasister.

Visst måste vi ha en realistisk invandringspolitik och en stentuff kriminalpolitik, men den får aldrig bygga på främlingsfientlighet.

I sitt inlägg har Ranelid gått över gränsen. Han fick också på pälsen i den enda tidning i landet (Norra Skåne) som (av populistiska skäl?) valde att publicera innehållet i hans Facebookinlägg:

”Kriget i Sverige fortsätter:

Det är rubriken på en insändare i Norra Skåne i förra veckan. En insändare som tydligen inte har behövt hålla sig till de plats restriktioner som finns för insändare i tidningen. På en hel sida får Björn Ranelids analys av situationen i Sverige breda ut sig. Innehållet i hans inlägg är främingsfientligt, populistiskt och mycket förvånande från en individ som påstår sig vara humanist och människokännare. Vi är många som inte kommer att läsa hans böcker längre men det allra allvarligaste i detta är att Norra Skåne ger hans inlägg så mycket plats.

Han säger själv att han har sanningen om den grövsta kriminaliteten i riket och att alla 72 tidningar som har blivit erbjudna att publicera den, har antingen tackat nej eller låtit bli att svara. Han hävdar att andra tidningar inte vågat att publicera hans inlägg men kan det vara så att seriösa tidningar inte vill befatta sig med en onyanserad analys av situationen i Sverige?

Norra Skåne är den enda tidningen som har accepterat Ranelids ”erbjudande” att framföra ett onyanserat rasistiskt budskap i format av en insändare på en helsida i tidningen.

Det bekräftar det vi länge har trott: att Norra Skåne med nuvarande ansvariga utgivare har blivit ett informellt språkrör för SD.”

%d bloggare gillar detta: