Har Public service glömt kunden nu i midsommar?

På midsommarafton fanns det inget program med närvarokänsla i SVT. Visserligen fanns det ett underhållningsprogram från Nääs slott i tablån. Men det skulle ha varit bra mycket trevligare om det hade kombinerats med några kända personer som hade suttit och samtalat där i sommargrönskan.

Men är det fotboll eller ishockey kan SVT bulla upp med ett helt fotbollslag med experter som tycker och analyserar, i direktsändning! Även om det råkar var mitt i midsommarhelgen.

Nu fick de ensamma som ville uppleva någon form av gemenskap söka sig till Bingolotto. Men det programmet saknar dessvärre all form av djup. Man skäms som svensk att något så torftigt kan få kablas ut i etern. Tänker man på de åtgärder som behöver vidtagas för att komma tillrätta med den hotande klimatkatastrofen så borde nummer ett vara att skrota Bingolotto.

Nya bilar, nya kök, meningslös konsumtion, långa bil- och flygresor är nämligen kontraindicerat i en hållbar värld.

%d bloggare gillar detta: