Fortsatt lekstuga på Stenhammar Ring

Även ikväll är det lekstuga på Lidens parkering. Minst fyra så kallade EPA-traktorer har sladdat runt. Ett av fordonet var av en sådan där jättelik typ som hantverkare brukar ha för att få plats med riktigt mycket utrustning.

Genom området brukar många barn cykla och vuxna är ute och går med sina hundar. Familjer promenerar till och från badet.I den täta rök som uppstår kan oskyldiga lätt bli påkörda. Ett av fordonet backade till och med runt, runt i hög hastighet – och framfördes av en gosse i 15 – 16 -årsåldern…

Jag tänker att när jag var i den åldern sladdade vi runt med Push-mopeder. Men här handlar det om riktigt stora bilar.

Varför tar inte föräldrarna ansvar? Och hur kan våra rikspolitiker tillåta denna livsfarliga aktivitet?

%d bloggare gillar detta: