Brott mot mänskligheten

De enda personer som gläds vid skottlossningar med personskador (som den i Kristianstad idag) torde vara de ledande företrädarna för det svenska riksdagsparti som har hämtar mycket av sitt tankegods från den fasansfulla nazismen. När det skjuts kan de locka över ännu fler lättlurade stackare till sitt hemska parti.

Efter kriget dömdes många av de främsta företrädarna för denna vidriga rörelse för ohyggliga brott mot mänskligheten.

Men sjävklart MÅSTE vårt samhälle komma tillrätta med de gäng (ofta bestående av invandrarungdomar!) som ägnar sig åt skjutningar och knivskärningar, ofta med syfte att mörda representanter för andra, konkurrerande gäng.

Och straffen skall vara stenhårda, kombinerade med utvisning ur landet (på livstid).

Men att inbilla sig att de som diggar historiens allra värsta brottslingar skall lösa problemet med gängvåldet är ju rena rama vanvettet.

De som sympatiserar med det parti jag syftar på är antagligen genomsyrade av onda tankar, extremt lättduperade eller helt enkelt korkade.

Men de som har en intellektuell funktionsnedsättning skulle aldrig låta lura sig av partiets röstfiske. De vet vad nassarna gjorde med sådana som dem. De lurades ner i källare som så ut som duschrum. Där gasades de ihjäl med Zyklon-B.

%d bloggare gillar detta: