Kan Broken Windows – metoden sätta stopp för de beväpnade livsstilskriminella gänganslutna yngre männens illdåd?


Gängskjutningarna ökar explosivt i vårt land. Av den anledningen måste de demokratiska partierna börja samarbeta för att finna en lösning på eländet. (Givetvis ingår inte partier med nazistanknytning bland de som kan lösa våldsproblematiken).

Broken Windows kan vara ett sätt att komma tillrätta med problematiken: Samhället skall reagera snabbt och hårt för att stävja en händelseutveckling i sin linda. Småbrottsligheten och mindre antisocialt beteende kommer därmed att avskräckas, och på så vis kommer även grövre brottslighet att förebyggas.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Broken_Windows

Vi ser från vårt köksfönster vad som kan hända om man inget görs:

Lidens tomma lokaler med tillhörande parkering har blivit ett tillhåll för unga killar med EPA-traktorer. De sladdar, de bryter sig in i lokalerna och vi anar att det förekommer droger i sammanhanget.
Alla de killar vi har lagt märke till har sina rötter i vår del av Europa. Muslimerna har inget med detta att göra. Ett polisingripande har vi sett. Det var när tre av grabbarna sprang omkring med stora facklor, eventuellt med syfte att tända eld på Lidens byggnader.

HSB har inte gjort något (vad vi har förstått) för att stävja det som pågår. De har inte lagat ett trasigt staket som leder in till baksidan av lokalerna. De har inte sett till så att den avdomnade belysningen på parkeringen har lagats. Således ett avskräckande exempel på vad som kan ske om man inte tillämpar Broken Windows -metoden.

%d bloggare gillar detta: