KASTA UT VACCINMOTSTÅNDARNA FRÅN VÅRDEN

Ikväll kom jag hem vid 20.30-tiden från ett styrelsemöte, upptäckte strax därpå att en fästing hade bitit sig fast i höger överarm och när Aktuellt kom igång meddelades det att 47% av vård- och omsorgspersonalen i Stockholm inte har vaccinerat sig.

Fästingen går ju an men detta att nästan hälften av personalen inte har folkvett nog för att vaccinera sig, det gör mig oerhört upprörd! Nu tänker jag inte på TBE-vaccin såklart utan det mot Covid-19.

Jag har jobbat med personal (både inom landsting och kommun) som har haft stor kompetens för att utför sina arbetsuppgifter. Några stolpskott till vaccinmotståndare har jag aldrig stött på.

Och de där 47 procenten i Stockholm borde avskedas omedelbart. Att utsätta gammalt folk för livsfara är definitivt skäl nog för en sådan drastisk åtgärd.

Dödsängeln lär vi alla möte när den stunden är kommen. Men hen får aldrig någonsin dyka upp i egenskap av vårdpersonal!