Är det bara ett litet olycksfall i arbetet när en ovaccinerad råkar ta död på en gamling?

Handlar det inte om något betydligt värre?

Och ännu mycket värre – visst är det förfärligt med alla fega chefer som inte står upp för de vårdberoendes absoluta rätt att slippa dö den hemska coviddöden (i onödan).

Men är det något man har lärt sig under 2000-talet så är det att ledare alltid håller med ledare på nivån ovanför, hur flängda idéerna än är, och medhållandet pågår oförminskat även i de fall individen i den absoluta topp-positionen visar tydliga tecken på antisocial personlighetsstörning. (Givetvis åsyftar jag då ingen av de som omnämns i artikeln i NLT).

”Finns inte allmänna skäl…” Man tar sig för pannan!!!

Och kolla här nu då: https://www.svd.se/oron-i-skane-okning-av-smitta-bland-aldre

Ansvaret om någon äldre smittas och dör till följd av att en anställd vårdare är ovaccinerad och smittsam ligger helt på arbetsledningen (och Rikets ledning). Straffen måste bli kännbara för de som inte har fullföljt sina åligganden!

%d bloggare gillar detta: