När någon killgissar dör fem miljoner

Men troligen närmare 10 miljoner.

Antalet döda nu på em:

I början av det som skulle komma att utvecklas till en pandemi var det många som tyckte att fokuset på det nya coronaviruset var överdrivet. ”Det finns mycket värre farsoter som härjar på Jorden”.

Så kan det säkert vara men innan den här veckan är slut kommer det officiella antalet döda att ha passerat fem miljoner. Med tanke på att många regimer inte redovisar på ett korrekt sätt torde det korrekta antalet att vara närmare 10 miljoner, dvs nästan lika många som Sveriges befolkning.

Och tänk vilken fempoängare det hade varit om betydligt fler hade tagit hotet från det nya viruset på allvar, redan i början av 2020. Men inte ens chefen för FHM begrep. Han gick ut och killgissade att vi blott skulle få några ströfall i vårt land.

%d bloggare gillar detta: