Att klimatkompensera är totalt värdelöst

Den enda mätbara effekten torde vara den på samvetet på den som – mot bättre vetande – fortsätter att skövla skogar, flyga och okynnesköra med hushållets alla bilar, motorcyklar, mopedbilar, amerikanare, husbilar, jetskis, lövblåsare och motorbåtar.

Den som verkligen vill få ordning på klimatet reser kollektivt, cyklar, promenerar, river upp asfalt och stenläggningar och hivar robotgräsklipparen för att istället låta förvandla sin trädgård till en grönskande oas.

Och så har vi det där med raggarplågan. (S) och (SD) tycks där ha en gemensam värdegrund, om än en värdelös sådan. Men (MP) har en vettig och ansvarsfull inställning:

Ur dagens NLT:

Klimatkompenserade kommunen när den lät utplåna Kartåsskogen?
Klimatkompenserar kommunen genom att hugga ner skogspartiet mellan Läckögatan och Optimera? Därtill skall inte många träd lämnas mot Läckögatan för där försöker ansvariga att sälja tomterna med SKYLTLÄGE!!! Som att ett sådant hemskt agerande skulle vara något att skylta med.

Klimatförändringar är allvarliga saker. Det handlar i slutändan om överlevnaden för miljarder människor.

Kjelle Power och hans gelikar får gärna hålla på med sina motorevent, men inte på den här planeten.

%d bloggare gillar detta: