I Hitler-Tyskland sändes hatobjekten till Förintelselägren

SD har en annan ”lösning”. De som misshagar det bruna ledarskiktet skall fördrivas ur landet. Ledarsidan i SvD i morgon tisdag:

Alex Schulmann i dagens DN om denna ofattbara fördrivningstanke:

https://www.dn.se/kultur/alex-schulman-sds-forslag-om-atervandring-for-tankarna-till-fordrivning/

Återvandringsverket knackar alltså på dörren och försöker med olika ”stimulanser” övertyga de här ”misslyckade” invandrarna om att frivilligt vända hemåt.

Om SD vill införa en sådan myndighet som får en miljard kronor för att uppsöka de ”sämsta” invandrarna för att med olika stimulanser försöka få dem att lämna landet, så går ju tankarna till att detta skulle kunna vara en start på en fördrivning.

Schulmann tänkte först att det här med återvandring kommer att bli svårhanterligt för Moderaterna, att de omedelbart skulle tvingas att ta avstånd från den bisarra idén. I stället sker det omvända. Under söndagsmorgonen skrev Maria M Stenergard, Moderaternas talesperson i migrationsfrågor, ett par tweets där hon försökte relativisera SD:s idéer. Hon menade att det inte var nåt kontroversiellt alls, för Migrationsverket arbetar redan nu med återvandring.

Och nu står vi här plötsligt, i ett nytt politiskt landskap, där SD:s invandrarfientlighet normaliseras – av Moderaterna. Och knappt någon enda människa reagerar…

%d bloggare gillar detta: