ÄLGEN HÄLGE TYCKER ALLT ATT MP HAR RYCKT UPP SIG

Det var rätt illa ställt med Miljöpartiets miljöpolitik i Lidköping för ett antal år sedan.

Men det här är uppmuntrande. Ur dagens NLT:

Är detta med sanningen överensstämmande är det riktigt bra.

Morgonekot nämnde att det skall tillsättas en kommission som skall föreslå åtgärder mot viltskador i skogar och på åkermark.

Risken är dock betydande att kommissionens uppdrag inte omfattar åtgärder mot de helstolliga beslut som fattas av våra lokalpolitiker – de beslut som föröder våra stadsnära skogar och utraderar värdefull jordbruksmark.

Hälge är av den bestämda uppfattningen att älgar och vildsvin inte är problemet. Bloggaren är inne på samma linje. De skyldiga är dock lätta att hitta. De befinner sig sällan i skog och mark, men de går lätt att finna i våra fullmäktigesalar, lidande av den där hemska och för allt levande så förödande ”ständiga tillväxtsjukan”.

%d bloggare gillar detta: