Fullblodspsykopaten Putin har fattat sitt beslut


Citat ur Wilderängs blogginlägg:

”Putin håller nu ett av sina pladdriga tal till folket i teve, som innebär enorma utvikningar om precis allt. Talet är extremt obehagligt och extremt fientligt mot Ukraina. Detta är som att lyssna på Hitler live. Extremt obehagligt, fullt av historierevisionism med mera. Satiren är inte död, då han beskriver Ukraina som plundrat av eliten. Vilket är exakt vad Putin och hans handfull av oligarker gör i Ryssland.

Om detta verkligen är vad Putin tycker och tror så ligger världen riktigt illa till. Mannen kontrollerar över 2 000 aktiva kärnvapen (plus 2000 i reserv) och framstår som en fullblodspsykopat som lever i en helt egen fantasivärld.

Talet handlar om att utplåna Ukraina, inte om att erkänna DPR och LPR.”

Annons
%d bloggare gillar detta: