De ukrainska barnen sprängs i atomer

Vi såg precis på Rapport en kvinna som hade förlorat ett av sina små barn under ett ryskt bombangrepp.

Är vi så ryggradslösa vi män så vi inte vågar ta på oss uppgiften att likvidera den Hitlerlike djävul som härskar i Kreml? Han lär gömma sig i en bunker i Uralbergen, eller i en dylik i Sibirien.

Och är det verkligen ok för omvärlden att inte gripa in utan bara titta på när tusentals dör och miljoner och åter miljoner lider alla helvetes kval?

Är inte ett sådant (brist på) agerande ett skräckexempel på en gigantisk etisk härdsmälta? Går det att skylla från sig med ”då är kärnvapenkriget ett faktum”?

Wilderäng hjälper oss att hitta fanskapet:

18:31 Eventuellt får jag backa på att Putin gömmer sig som en råtta i Uralbergen. Det kan handla om en bunker i Altaibergen i Sibirien, i anslutning till hans lilla datja, som hittas här. Om någon kompetent och tålmodig i fjärranalys kan hitta en väg som leder fram till själva bunkerkomplexet så lämnas det som en övning åt läsarna. Utifrån hur svenska nedlagda platser kan se ut så kan det t ex finnas fyllen där man dumpat utsprängt berg i närheten, om man inte dumpat detta i en flod. Det bör också finnas parkeringsplatser och grindar med säkerhetskontroller utanför, utifrån hur motsvarande anläggningar ser ut i t ex USA. Själva datjan uppfyller alla kriterier – inhängad, säkerhetsvakt, dubbla helikopterplattor, eget vattenkraftverk ser det ut som, men vad som saknas är en ingång till berg som ligger som närmast en kilometer bort.Flera anläggningar på området är för övrigt särskilt inhägnade. Guld för fjärranalytikern att identifiera.”

Borde vi inte gå man ur huse, alla vi män i den civiliserade världen, särskilt som det pågår ett folkmord?

Och ingen skall försöka komma undan med att hen är pacifist.
Ity sådana ställningstaganden faller inte i god jord när barn mördas.

%d bloggare gillar detta: