MC-KRIGET HAR KOMMIT TILL LIDKÖPING

Har man en kommunledning som älskar att anordna motor-event får man räkna med att få ”svansen” på köpet.

Det skulle inte skada med en folkomröstning om dessa motorevents vara eller icke vara.

I åratal har jag i mina blogginlägg varnat för Lidköpings strävan att bli en hejdundrande motorkommun. Det kan vara en av anledningarna till att högutbildade utsocknes vänder i dörren – detta märkliga och tragiska fokus på det som var inne på 1960-talet.

De som vill rädda våra stadsnära skogar från en total massaker kräver faktiskt en folkomröstning idag om just skogarnas rätt att få finnas till:

Det arbetarparti jag växte upp med lär inte få min röst i kommande kommunval. Ivrande för motorgalenskap och skogsskövling är nämligen sådant som gör mig uppbragd. Men Magdalena kan få min röst, särskilt om hon verkar för ett medlemskap i NATO, organisationen som skall skydda oss mot världens värsta våldsverkare.

%d bloggare gillar detta: