Som en deletapp av Svenska rallyt

Dagens busstur från Framnäs C till Bergeksvägen (med avgång 11.38) framstår så här i efterhand som en deletapp i en rallytävling.

Redan på 40-sträckan vid infarten till Campingen var hastigheten på den välfyllda lokalbussen ansenlig. Och värre blev det, kanske allra värst på rakan efter avfarten från vägen mot Örslösa. För bloggarens del var det värst i samband 90-graderssvängarna i korsningarna då han var nära att fara av sätet

Ett sällskap lämnade bussen vid hållplatsen nära Fröjdegårdsvägen. De ropade ”stort tack” till föraren när de klev av, med all sannolikhet ett uttryck för stor tacksamhet över att ha överlevt bussresan.

Vi hängde inte med hela vägen till målgången ute vid Sjölunda. Vi hoppas dock att det gick bra för den lilla tanten som satt kvar när vi klev av på Bergeksvägen. Den kurviga etappen fram till Tuvemossevägen är nämligen inte att leka med.

Bloggarhustrun var bergsäker på en sak efteråt: Sitter rallyföraren vid ratten i fortsättningen inväntar hon nästa buss.

Annons
%d bloggare gillar detta: