På sommarutflykt med en riktig hövding

Idag tog vi med oss cyklarna på tåget. Vi klev av på Blomberg, åt mackor på Klostret och trampade därefter upp till Västerplana där vi slog oss ned på en blomsteräng – och njöt av Linus så otroligt goda bullar.

Annes hövding var ute på sin första cykeltur, utan att för den skull bli uppblåst. Men blåst är utan tvivel den som cyklar utan hjälm.

Det har blivit populärt att ta med cyklarna på Kinnekulletågen. Men det går bara att ha med fyra cyklar på varje tåg. Men den regeln kan tågpersonalen understundom behöva göra avsteg från – t.ex om (som vi fick höra idag) tågets alla cykelplatser är upptagna men med söndagskvällens sista vill en cyklande barnfamilj kliva på (i Råbäck).

Och då går det ju inte att säga nej, för de skall ju åka ända till Alingsås!!

Annons
%d bloggare gillar detta: