Pehrson är inte mer kompetent än Sabuni. Han är fan mindre kompetent!

Hämtat ur Tone Schunnessons kolumn i Aftonbladet:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/z7pxJ1/tone-schunnesson-jag-saknar-sabuni-med-en-ovantad-intensitet

Den mest oväntade motreaktionen är med vilken intensitet jag (Tone Schunnesson) saknar Liberalernas förra partiledare Nyamko Sabuni. Nya partiledaren Johan Pehrsons framfart är ett exempel på populismens och sexismens perfekt ondskefulla harmoni. Framtoningen i mannen är yrvaken. Han pratar som han står på krogen och ska överrösta musiken. Aftonbladet avslöjar att han driver politik som han har stora ekonomiska intressen i. På Pehrsons Tiktok-konto ligger ”roliga klipp” från när han på Liberalernas valkickoff är catwalk-modell och på scen fuldansar till låten ”Daddy Cool”. 

Pehrson är alltså inte mer kompetent än Sabuni. Han är fan mindre kompetent!

Inget gillar folk mer än en skön gubbe. Sköna gubbar med en krydda ilska är populismens mest igenkänningsbara ansikte! Att partierna exalterat ger efter för detta gör valåren till värsta åren.

Lika älskad som en skön gubbe är, är en medioker kvinna hatad. Sabuni hade nog inte kunnat bo kvar i landet om hon lekt modell och jag lider med henne när jag ser Liberalernas reklam föreställande Pehrson iklädd en aggressivt omodern slips. Över bilden står det att han varit för Natomedlemskap sedan slipsen var modern.”

Annons
%d bloggare gillar detta: