Nästa Sjöbo för alla som misshagar de bruna krafterna

Med tanke på opinionsläget för det stora bruna partiet och att detta partis vidriga tankegods tycks ha passerat blodhjärnbarriären i skallen på höga företrädare för två av våra riksdagspartier är det kanske inte helt osannolikt att planerna från Andra världskriget kommer att förverkligas:

De svenska nazisterna hade under andra världskriget långt gångna planer på ett svenskt utrotningsläger dit alla judar skulle sändas efter en tysk krigsseger. 8.000 judar skulle hämtas dit med tvång. Koncentrationslägret skulle ligga i Sjöbo och det fanns långa listor på svenska judar som skulle avhämtas.

I boken ”Svenskarna som stred för Hitler” berättar författaren Bo Schön att man den 24:e mars 1941 i orderspalten i ”Den Svenske Folksocialisten” kunde läsa hur partipropagandachefen läxar upp sina medlemmar för att de underlåtit att sända in förteckning över på orten befintliga judar.

Man tror inte att det är sant (särskilt med tanke på de etiskt högstående partiledare som har varit deras föregångare). Att de inte skäms:

Läget kan bli kritiskt om barriären läcker (foto Wikipedia):


https://sv.wikipedia.org/wiki/Blut_und_Boden

Annons
%d bloggare gillar detta: