Årets valvaka kräver Norrlandsöl

Bloggaren brukar vara en nykter och skötsam person, en person som absolut inte är hemfallen åt dryckenskap. Men eftersom han sedan barnsben är aningen (ett understatement) nervöst lagd har han inhandlat en burk med öl. Denna burk är en förutsättning för att hans oroliga själ skall mäkta med att ta del av årets valvaka. Fascister och nazister är ju på frammarsch. Det talas till och med om att sådana individer (med hjälp av liberaler och ”kristna”) skall kunna få ministerposter.

Förutom öl har bloggaren lagt fram den tjocka boken om Sveriges alla öar, även obebodda sådana. Till en sådan kan han och hustrun dra om bandhundarna släpps lösa efter valet.

Ett alternativ är Bockön i sjön Stråken, nära Mullsjö. De som en gång levde där hade ej reda på veckans dagar och levde som det föll sig! Och det låter ju perfekt!!

Inte långt från Bockön passerar tågen mellan Falköping och Nässjö på en bro över Stråken. Det är ju trevligt att beskåda, men samtidigt undrar bloggaren om den nya regeringen skall återskapa den bruna färgen på tågen. Invandrare med ”fel” etnicitet lär få åka i godsfinkor. De vagnarna har bara passagerare när de rullar söderut. I Trelleborg väntar tågfärjan. Slutstationen är inte uttalad, men onda aningar saknas definitivt icke!

Annons
%d bloggare gillar detta: