Succéresultat: Lecanemab kan komma att revolutionera demensvården!!

Väntan på fas 3-studiens resultat har varit lång. I somras ägde jag 300 aktier i Bioarctic men för någon månad sedan minskade jag till 100, pga oro för studieresultatet. Sommaren 2021 hade jag hela 500 Bioarcticaktier.

Men igår lyssnade jag till en intervju med företagets vd , Gunilla Osswald:

Den intervjun fick mig att köpa ytterligare 50 aktier. Det behöver jag inte ångra. Resultatet av studien (som kom under natten) var strålande:

https://www.avanza.se/placera/pressmeddelanden/2022/09/28/bioarctic-lecanemab-uppnadde-bade-det-primara-och-alla-sekundara-effektmatt-i-fas-3-studien-clarity-ad-i-tidig-alzheimers-sjukdom-med-hog-statistisk-signifikans.html

Det viktiga såklart inte att jag tjänar några tusenlappar. Jätteviktig är däremot den förbättrade livskvaliteten för alla de demenssjuka som befinner sig i ett tidig skede av sjukdomen

Annons
%d bloggare gillar detta: