En seger för förnuftet

Ett av skälen till att jag inte röstade på (S) i kommunalvalet var att partiet ville flytta den kulturhistoriskt värdefulla idrottsplatsen på Framnäs till Ågårdsskogen (och därmed låta skövla ännu mer skog).

Betongpolitik är dessvärre ett kännetecken för (S) på lokalplanet.

Nu har den nya majoriteten (där S inte ingår) bestämt att Framnäs IP inte skall flyttas, utan utvecklas. Och det är verkligen en seger för förnuftet, och givetvis även för de båda partier som har verkat för att bevara Framnäs IP (dvs V och L).

De goda nyheterna är få i vår värld, men den här uppskattas säkert av många lidköpingsbor!

Det skulle inte förvåna om det var C. Järkeborn som fick Klabbes lag att byta sida genom, detta genom att locka med ickeflytt av Framnäs IP.

Annons
%d bloggare gillar detta: