Är det inte gängen som orsakar förtida dödsfall så är det mediedreven

Nu har detta hänsynslösa drev orsakat polischef Mats Löfvings död, han som var en av de som skulle komma tillrätta med gängens dödande.

Känner de något ansvar, journalisterna i exempelvis Efter fem, Morgonstudion och Nyhetsmorgon? Jag tror knappast det.


Det värsta nyhetsprogrammet är utan tvekan Efter fem. Det programmet inleds så gott som alltid med ett tramsinslag (t.ex. om Pamela Anderson eller att någon i studion har fått mer hår i pannan) – följt av journalisternas rastlösa kutande kors och tvärs över studiegolvet. Och det pratas så himla snabbt så att blodtrycket far i taket. Bakgrundsmusiken bidrar till dramaturgin, allt för att locka tittare och därmed möjligheten att få in ännu mer pengar på reklam.

Men något drev riktat mot ”huvudsponsorn” för Efter fem, dvs VitaePro, lär vi nog inte få se, trots att preparatet företaget kränger är värdelöst. Det finns till och med forskning som visar att ett dagligt intag av multivitaminer förkortar livslängden med flera år🤥

Huruvida Efter fem har ägnat sig åt ett drev mot Mats Löfving känner jag inte till. Vid den tiden på dagen tittar jag på Sverige idag, ett program som är lugnt och värdigt – ja rent av som ett äkta vitamin för en stressad själ.🙂

Annons
%d bloggare gillar detta: