Alle Menschen müssen sterben

När jag skulle hämta Isak Sundströms bok ”Vi är många som har berörts i djupet av våra hjärtan” (och med det lilla förordet ”Alle Menschen müssen sterben”) ramlade jag på en annan bok, en bok som i bästa fall kan göra att hädangången senareläggs.


I nästa vecka får vi besök av arbetskamrater till mig. Då skall vi diskutera några av patientfallen i ”Äldres läkemedelshantering”.

Den som underkänns får läsa högt ur Isak Sundströms bok. Isak är författare och musikerhar knåpat ihop en diktsamling av autentiska men anonymiserade minnesrunor, styckade och utpytsade på boksidorna.

Exempel:

”Sista dagen han arbetade var en lördag”

”Han mådde av princip alltid bra”

”Han vågade vara en som inte ville bli något särskilt och som levde därefter”

Mer om Isak Sundströms bok: https://www.aftonbladet.se/a/mQ3p3l

Annons
%d bloggare gillar detta: