Malmö – ett svenskt Sarajevo

Våldsgärningar i Malmö under tre timmar igår kväll:

En mördad tonåring, en annan tonåring livshotande skadad, detta efter skjutning in i en pizzeria vid Möllevången. Den ena tonåringen är/var endast 15 år…

Kvinna i 25-årsåldern livshotande skadad efter svår misshandel vid busskur i Persborg. Sydsvenskan:

6C7631E5-2BA4-44F8-82FA-DC59FF17EC7D

Bil söndersprängd, inte långt från Möllevången. Sydnytt:

37BF9759-4D70-4428-9ACB-A95AD84AE536

Det räcker nu. Malmö är snart som Sarajevo under Bosnienkriget.

Staten måste, med alla till buds stående medel, återskapa lugnet och tryggheten i staden. Ord fungerar inte. Det som börjar med klotter, lindriga narkotikabrott och hastighetsöverträdelser spårar snart ur och övergår till allvarlig kriminalitet. Det gäller således att stämma redan i bäcken. För detta behövs det synliga poliser, inte sådana som (likt nutida sjuksköterskor) gömmer sig bakom dataskärmarna.

Och givetvis måste de (oftast rör det sig yngre män, inte sällan i lyxigare modeller av svarta bilar med tonade rutor) som redan är kända av polisen utsättas för spaning och ständiga kontroller, resulterande att de liggande på sina bara knän, bönar och ber om nåd och lovar att i fortsättningen leva sina liv inom lagens råmärken.

Om inte den nuvarande regeringen klarar detta är det lika bra att moderaterna tar över i Rosenbad.

Men ingen skall inbilla sig att nazianstuckna sverigedemokrater platsar i regeringskansliet. Förintelsen och Nürnbergrättegångarna vittnar om de oerhörda brott mot mänskligheten SD’s stora förebilder gjorde sig skyldiga till.