18,6 grader i Norge i morse!!

Plusgrader alltså!! Den 2:a januari!! Det där med vinterbad är kanske inte så märkvärdigt trots allt.

https://www.svd.se/varmerekord-i-norge–186-grader-i-januari

Och på södra halvklotet står Australien i lågor. En av Radio Skaraborgs medarbetare är där just nu och förfasar sig över situationen. Jag förmodar att hen har flugit dit. Jag har för mig att hen i ett program sa till en kollega att hen i princip aldrig reser kollektivt.

Egot är viktigare än omtanken om Jorden och medmänniskorna. Att flyga och fara är en (o)mänsklig rättighet.

Men jag tänker fortsätta att kämpa för att mina barnbarn och alla andra unga människor skall få en dräglig tillvaro här på Jorden, även om vissa individer säkert lär känna sig trampade på tårna.

I kampen mot klimatförnekare och sverigedemokrati må inga medel skys.