Stoppa jippovården med sin tillhörande avancerade skit

Jag tror inte att debattinlägget befinner sig bakom någon betalvägg

https://www.svd.se/stoppa-det-ovardiga-jippot-inom-varden

Så här inleds inlägget:

”På Sveriges vårdcentraler är väntetiderna flera veckor eller månader. Personalen piskas hårdare och hårdare tills de slutar eller sjukskrivs på grund av utmattning. Man får fler saker att registrera och åläggs fler och fler uppgifter. På våra sjukhus dör patienter obevakade på akuten, eller skickas hem för tidigt på grund av platsbrist.

Samtidigt i en parallell verklighet marknadsför sig nätläkarbolagen med influencers på sociala medier, i tunnelbanan och på bussar med sloganer som ”din vårdcentral i mobilen”, ”över 98 procent patientnöjdhet”, ”personlig och högkvalitativ vård helt på dina villkor”, ”slipp väntrum” och ”läkarbesök när det passar dig”. På apoteken säljer och marknadsför man exklusiva hudprodukter, overksamma hostmediciner, vitamintillskott och annan kvalificerad skit samtidigt som man inte har livsnödvändiga mediciner i lager.”