En fredagskväll i Ulriksdal

En kvinna vi känner vill att händelsen som beskrivs här nedan blir känd av andra som bor i den här delen av Lidköping:

”Föräldrar till EPA- och mobbebilsburna ungdomar i Lidköping!

Ja just DU! Vet du var ditt barn befann sig igår kväll (fredag 24/4) vid 23.30-tiden?

En icke oansenlig samling skitungar körde nämligen runt i hög fart många varv på vår gata (Ulriksdal). De hade stannat på vägen och köpt ägg. Bra med matsäck kan man ju tänka. De kan ju bli hungriga när de är ute och ränner på nätterna stackarna.

Tyvärr visste de dock inte hur man kokar, steker eller bakar något med ägg, så då kom de på ett annat användningsområde för äggen. Härligt med kreativa barn? Eller hur?

Äggen användes nämligen till att kasta på vårt hus och utemöbler.

Jag kan inte med ord beskriva hur arga och ledsna jag och min familj är.

👮🏻 Polisanmälan? Givetvis redan gjort!

🚘 Hur såg bilarna ut? Tre bilar. Först en röd av pick-up/King Cab-modell. Sedan en vit bil. Troligtvis Volvo. Sedan en vit moppebil. På första bilen stod ungarna på flaket och kastade ägg. Otroligt att de inte ramlade av och slog ihjäl sig med tanke på hastigheten…

➡️ Dela detta inlägg? Ja men jättegärna! Tack! 🙏🏼 Troligtvis når det inte skitungarna då Facebook väl mest används av oss ”gamlingar” i 40-årsåldern 😉, men de ouppfostrade skitungarna har med största sannolikhet föräldrar i Facebookålder så når det rätt personer kanske de kan be sina barn komma hit och hjälpa oss med fasadtvätt. Adressen har de ju.”