Ett viktigt klarläggande

Med anledning av mitt föregående inlägg om familjer med utländsk härkomst som skapar sina egna lagar vill jag tydliggöra att jag står så långt man bara kan från den äckliga sverigedemokratin och andra otäcka bruna krafter här i vårt land.

Men vi måste kunna ställa grundläggande krav på alla som vistas i landet, oavsett härkomst. Och skapar man, som familjen i Göteborg, ett eget samhälle i samhället, med egna lagar, då har det gått på tok för långt.

Då måste samhället ingripa, med full kraft!!, och inte ge sig förrän problemet är löst.

Jag överdriver inte om jag säger att det sker minst en dödsskjutning varje dag i dessa kriminella gäng. Förra året sköts en kvinna som gick omkring med sin lilla bebis i Malmö. Redan då var gränsen nådd.

När Putin nu skramlar med vapnen ute på Östersjön skickas en stor pansarstyrka till Gotland.

Men vad sänder vi till Angered, Husby och Rosengård, där mördandet är vardagsmat, där kriget redan pågår?

Jo – en handfull polisbilar och en likbil, när skotten redan har fallit.