Familjen som inte har här att göra

Rättssamhället måste med alla till buds stående medel, och en gång för alla, sätta stopp för den familj som har tagit över delar av Göteborg.

Från dagens ledarsida i SvD:

EB52142E-E5D5-4EBA-99F4-EE3E2C174555

Visst skall flyktingar kunna få en fristad i Sverige men då måste de som har flytt förstå att man inte kan bidra till att skapa ett lika stort helvete här som det man har flytt ifrån.

Och det måste ingå i uppehållstillståndet att i Sverige håller vi inte vår kvinnor instänga bakom neddragna persienner hela dagarna, eller vid utevistelse tvingar på kvinnorna hucklen de under inga omständigheter vill veta av.

Och därmed Basta! Annars är det bara att dra, ögonaböj!!!

Det är inte bättre i Malmö. Där vill dessutom makthavarna att kommunen skall få det nya Förintelsemuseet.

Det kanske vore klädsamt om kommunen först kunde komma tillrätta med de djävulusiskt onda människor som ägnar sig åt svår förföljelse av Malmös judar.

Kan vi inte låta våra grannländer ta över polisverksamheten i Sverige? Finland, Norge, Danmark – alla tre har en mycket effektivare poliskår än vad vi har.

Jag minns när Anne och jag tog en tur med tåget till Oslo. Det kan ha varit för ca 20 år sedan. Gränskontrollen uppe vid Kornsjö var stenhård. Och vi var tvungna att förklara vad vi hade i Norge att göra.

Vi lyckades ta oss både in och ut. Men vi hade fått en lektion om att det finns gränser här i Världen.

Daltandets tid är över. Nu är det dags för hårda tag, i gammal bygd!