Om man går direkt till källan får man det bästa svaret

VG om den allvarliga sjukdomsbilden hos några få efter injektion med AstraZenecas vaccin:

Det er denne teorien de nå mener de har bekreftet. 

– Vår teori om at dette er en kraftig immunrespons som høyst sannsynlig kommer etter vaksinen, har blitt funnet. I samarbeid med seksjon for avansert trombocyttimmunologi ved UNN har vi nå påvist spesifikke antistoffer mot blodplater som kan gi et slikt bilde, som vi kjenner fra andre deler av medisinen, men da med medikamenter som utløsende årsak, forklarer overlegen.

– Du sier høyst sannsynlig?

– Vi har årsaken. Og det er ingen andre ting enn vaksinen som kan forklare at vi har fått den immunresponsen, sier Holme.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/QmwR1V/professor-om-mistenkte-vaksinebivirkninger-aarsaken-er-funnet

Bloggaren ger betyget VG till de norska experterna!!!

Men när han tittar på de svenska presskonferenserna tröttnar han snabbt. Det entoniga, torra, meningslösa statistikrabblandet – plus oförmågan (eller oviljan?) hos de svenska myndighetsrepresentanterna att tänka och tala fritt ur hjärtat gör att han söker sig till de källor som klarar att levandegöra situationens allvar.

Därtill är toleransen för avvikande uppfattningar hos hälsoföreträdarna minimal, ledande till en hög grad av konformitet. Tesen möter aldrig sin antites. Då kan det bara sluta på ett sätt, dvs ungefär som det har gjort i vårt land.