Mystik i Skåne

Tidningen Norra Skåne rapporterar idag om en man på ett boende i Hästveda. I december insjuknade han i covid-19. I januari/februari fick han Pfizers vaccin. I början av april är han återigen drabbad av covid-19. Det troligaste är nog att mannen har drabbats av ett muterat virus.

En annan artikel i samma tidning: Fem boende och två bland personalen på ett boende i Svedala kommun har insjuknat i covid-19. Alla utom en fullvaccinerades i slutet av februari. Två av de äldre har nu avlidit. Även här borde man fundera på om det rör sig om ett muterat virus.

https://www.nsk.se/2021/04/07/fem-smittade-pa-solgarden-trots-full-vaccinering/

Viktigt att komma ihåg är att en vaccination ALDRIG ger ett 100-procentigt skydd. Det spelar ingen roll vilken åkomma det handlar om.

Några timmar senare meddelar Sveriges Radio Malmöhus att ytterligare en av de covid-19-sjuka i Svedala har avlidit.

https://sverigesradio.se/artikel/tre-doda-pa-aldreboende-trots-att-de-vaccinerats

%d bloggare gillar detta: