KD har kommit med ett förslag som ger plus i kanten!

Ett utmärkt förslag från ett parti som har fått många minus pga kontakt med den alltigenom vedervärdiga brunhögern. Att en kristdemokrat kan ha gemensamma värderingar med en läskig typ som Åkesson är för mig obegripligt.
Ur dagens SvD:

Det vård medborgarna erhåller får inte vara beroende av vilken region man bor i.

Vi kan ta ett exempel från pandemin där Kalmar nu vaccinerar 60+ under det att man i Ågårdsskogen fortfarande ”harvar” med de som är 75+.

https://www.expressen.se/kvallsposten/kalmar-forst-ut-i-landet-med-60/

Tänk så många sjukvårdsbyråkrater vi skulle kunna omskola till ett värv baserat på praktiskt sjukvårdsarbete, fd byråkrater som då skulle få personlig erfarenhet av att jobba varannan helg, omgivna av patogena, luftburna partiklar och annat otyg

%d bloggare gillar detta: