Vårsalongen har låtit vänta på sig

Men nu är den äntligen här, fyra månader försenad. Men i år varar den ända fram till höstterminens början!

Ur artikeln på SvD Kultur:

Har pandemin lämnat några spår i utställningen? Jo då, här finns alla varianter: från Ulla Anderssons 70-talsproggigt broderade iakttagelser från den svenska corona-vardagen till Leila Lagrèns lite mer påklädda och munskyddsutrustade parafras på Picassos ”Flickorna från Avignon”.  Däremellan Björn Ahlbergs och Johan Sandlers munskydd i brons och Mia Mirstams pyttelilla skulpturgrupp med Anders Tegnell och de andra på den punktligt återkommande presskonferens vi kommit att förknippa med pandemin. Titel på den sistnämnda? ”Klockan 14:00” förstås.

När vi kommer till Stockholm, förhoppningsvis i juni, måste vi bara ta oss ut till Liljevalchs!

https://www.liljevalchs.se/utstallningar/varsalongen-2021/